Volhardingslaan 2, 9800 Deinze
T: 09 386 72 32
Open van dinsdag tot Zaterdag
10u - 12u van 13:30u - 18u
Sitemap

Multibedden, de grootste beddenspeciaalzaak met 2000m2 slaapcomfort van Deinze en omstreken.

Deze beddenspeciaalzaak van de familie Marnix, Nancy, Sharon & Sacha is gespecialiseerd in volledige slaapsystemen van matras, lattenbodem, bed tot hoofdkussen, dekbed en zoveel meer.

Multibedden is sinds 1 maart 2014 in een volledig nieuw kleedje gestoken.

 

Ze hebben vooral aandacht geschonken aan de herinrichting van een nieuw concept enkel en alleen nog gebaseerd op slaapcomfort. De 2000m2 vernieuwde winkel straalt een warme en gezellige sfeer en ruimte uit waar u op uw gemak kunt vertoeven.


Het gamma van deze winkel is niet alleen gebaseerd op matrassen, lattenbodems & boxsprings maar ook kan u er alle bijhorende accessoires vinden zoals dekbedden, overtrekken, lakensets, matrasbeschermers, hoofdkussens en zoveel meer.

Nieuw in de winkel is een volledige afdeling van sierkussens, plaids, poefs en bedcarpetten.


Ondertussen hebben zij een 2de vestiging op de Gaversesteenweg 51, te Deinze een Outlet-Store Multibedden waar u slaapcomfort kan vinden aan zeer scherpe prijzen. Het zijn uitsluitend nieuwe producten waar u einde reeksen kan vinden aan -50% korting op de normale winkelprijs.


Een goede dienstverlening en service staat bij Multibedden centraal. Zij staan garant voor een professionele uitleg, de beste prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijke sfeer en een uitstekende dienst na verkoop. Dit alles verklaart het steeds groeiende succes van dit familiale bedrijf!


Multibedden verdiep verkoop op alles op het eerste verdiep -21%
Avs celia op shopping bij multibedden deinze
Reclame bij multibedden deinze
Multibedden Film - slaapcomfort Deinze - Gent Openingsuren Multibedden Deinze - regio Gent
 
Website by Sv-creations